Publieksprijs 2019 Hiswa (in Dutch)

Op de slotdag van de beurs is de winnaar van de ‘HISWA te water Publieksprijs, powered by YachtFocus’ bekend gemaakt. De Salut 29 van Salut Boats is door het publiek verkozen tot de favoriete boot op de beurs. “Dit is de eerste keer dat wij een verkiezing organiseren waarbij niet een vakjury, maar het publiek heeft beslist,” aldus Arjen Rahusen, directeur van de HISWA te water.
Salut Boats nam met een ruime meerderheid van de stemmen de eerste prijs in ontvangst. Deze bestond uit een authentieke vaarkaart aangeboden door de HISWA te water en een fles champagne van YachtFocus.
De Enksail Orion 49 van Gebroeders van Enkhuizen eindigde op de tweede plaats. De Trust Yachts Fahai FH750 S op de derde positie.

Trust Yachts Europe
By Janszoon Maritiem
Vaartweg 58A
8243 PP LELYSTAD
HOLLAND

Mail: fh750s@trustyachts.nl

Tel:   +31 320 26 17 23
Cell: +31 653 21 33 99